tirsdag den 12. juni 2012

Så er Weekenden i Padborg veloverstået

En mildest talt extrem våd weekend er overstået.
Fredag gik med opstilling og teknisk kontrol.

Lørdagen gik med test og opsætning.
Første testkørsel gik godt, men efter 10 omgange meldte Brian over radioen at jeg havde stor røgudvikling fra motoren. kørte i pit, og kunne konstatere at overløbsslangen fra oliepinden var hoppet af. jeg var overbevist om at det var mig selv, der havde glemt at montere den efter at have tjekket olie. så ud på banen igen. efter et par omgange var den gal igen. vi fandt ud af at slangen var hoppet af igen.  pga overtryk. det løste Brian tilbage i teltet med en overløbsbeholder af en 1½liters colaflaske.

Test 2 gik uden problemer og alt kørte efter bogen, dog blev dækkene meget varme bagpå og bilen begyndte at skride på de sidste omgange. Så vi skal have justeret undervognen mere
Blev dog udtaget til lydmåling, da de mente bilen larmede for meget. Målingen var på 100Db præcis. så det er helt perfekt.

Desværre begyndte det at regne. meget.. vi valgte at køre ud på hvad vi havde af dæk til regnvejr, som er gade dæk. Det resulterede i nogle flotte udskridninger og en extrem forsigtig kørsel.
Desværre punkterede det bagerste højre hjul og jeg forsøgte at gennemføre med et fladt baghjul.

Søndag:
regn. regn. regn regn..... hele dagen. vi håbede på opklaring, så vi kunne komme på slicks og sætte fart på bilen igen. da vi nærmede os tiden for at gøre klar, kunne vi se at det ikke klarede op.
Vi valgte derfor at pakke sammen og køre hjem.

Velhjemme kunne vi konstatere at bilen kører godt, og opsætning af undervogn er langt fra noget man "bare lige gør"

Men vi hygger os....

Med i weekendens strabadser var Chefmekaniker Brian Grøn og kører Lars Rosenfeldt

/Lars

Ingen kommentarer:

Send en kommentar