torsdag den 24. juli 2014

Forberedelsene til CHGP 2014 er i fuld gang

Det er jo svært at være utilfreds med bilen og setuppet, når vi kunne gennemføre Classic Race Aarhus, og vinde klassen.
Vi kørte meget stabile tider, og resultaterne taler jo for sig selv.


Siden Classic Race Aarhus, har vi gennemgået bilen for små defekter og justeringer.

Een af tingene vi ikke nåede, var at teste bilen på bremsefelt.
Det har vi fået gjort nu.
Og det var godt. Det viste sig nemlig, at under monteringen af de nye cylindre, havde jeg byttet om på forreste og bagerste bremsecylinder, det betyder, at jeg bremser rigtigt meget på de forreste bremser, og ikke så meget på de bagerste, tanken bag det nye system, var at vi skulle kunne bremse (og blokere) på den forreste, og så stadig have mere bremsekraft bagpå, som skulle kunne reguleres med en regulator som sidder inde i bilen.
Vi ændrede på forreste og bagerste kreds, og testede igen, men grundet luft i bremserne ,kunne vi ikke teste ordentligt. Men kunne se at det virkelig har hjulpet at bytte rundt.
Desuden fandt Mads fra syddjurs bilsyn, som vi lånte bremsefelt hos, at cylinderen til håndbremsen, som også er hydraulisk, vendte på hovedet, og med stor sandsynlighed for at der kunne ligge en luftlomme der. Den er nu vendt.
Vi håber vi kan nå at teste inden, så vi kan se det endelige resultat.

Vi er at finde samme sted som sidste år og vi har som til Classic Race Aarhus allieret os med pandekagefabrikken, som vil dele gratis pandekager ud. Vi er selvfølgelig altid klar på en hyggelig snak i teltet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar