fredag den 20. maj 2016

Det ypperste indenfor Renault Motorsport samler feltet til Classic Race Aarhus.


Renault RS01:

Det er med stolthed at vi kan annoncere at Renault´s ypperste racerbil nemlig RS01 kommer til Aarhus. ja faktisk kommer den til at stå i teltet hos team larsrosenfeldt.dk. 

Bilen skal køre velgørenhedskørsel, med Jan Magnussen bag rattet.
RS01´eren, er faktisk den samme bil, som Kevin Magnussen satte banerekord i på Jyllandsringen i sidste måned, så både Far og Søn kan fortælle at de har kørt denne ultimative racerbil efter Classic Race Aarhus.

Foto: Morten Petersen

Flere Renault racerbiler samlet på et sted:

I teltet hos Lars Rosenfeldt vil der være et stort felt af Renault racerbiler, blandt andet 3 stk Renault Alpine 310, 2 stk. Renault 5 alpine, og 1 Renault 5 Alpine Turbo alle i fuldt racetrim.

Der vil selvfølgelig være andre flotte og historisk korrekte racerbiler samlet i samme telt faktisk er der samlet 7 porscher 4 BMW, 2 Alfa Romeo, 2 trabanter, 1 golf gti, 1 Lancia A112, saab 99 og flere fine biler .
Billedet er fra 2015, hvor der for første gang i mange år var samlet 4 Renault alpine 310 i racetrim

International youngtimer Challenge Cup:

Bringer 25 biler til start i sit helt eget felt, som spænder bredt, i toppen vil der være rigtig mange Porscher, men tag ikke fejl af Randall Lawson i sin giftigt grønne og pink Renault Alpine 310 GT4, den er virkelig hurtig.

Der vil være en masse sjove løb i løbet, da klassen spænder meget bredt, der er 4 årtier samlet på banen på samme tid og feltet sluttes som regel af med de 2 stk.Trabant RS600 som kæmper mod hinanden og isenkrammet.

Fra de ypperste Racerbiler til de originale Renault biler:

Husk at gå en tur i mindeparken.

Hvor der blandt andet er et fransk tema, og Renault er selvfølgelig også at se her, modellerne spænder bredt, og der vil være alt Flotte Floride´s og Frække Firere, Giftige Gordini´er og selvfølgelig Alle Alpine modellerne samlet på et sted.


Vi glæder os til at ser jer til Classic Race Aarhus.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar